Noorderduin

Fase 4 binnenkort in verkoop
Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing. Statige woningen met een romantische uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

image alt

Fase 4 in voorbereiding

Altijd al op loopafstand van het strand willen wonen? Dan is dit jouw kans! Momenteel zijn we druk bezig om Noorderduin fase 4 in verkoop te brengen. Interesse? Schrijf je dan in als belangstellende bij jouw favoriete woningtype(s). Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Noorderduin. Aanmelden voor de gebiedsnieuwsbrief kan natuurlijk ook!

Bekijk de woningen
image alt

De perfecte combinatie tussen tuin en duin

Noorderduin is een eigentijdse, moderne buurt die wordt omgeven door duinen, recreatiegebied Madestein en Monster. Een toegankelijke wijk, waar mensen elkaar ontmoeten en de auto te gast is. Privé ruimte en openbare ruimte vloeit hier naadloos in elkaar over en vormt een geheel. De veranda’s vormen de schil die privé en openbaar scheidt. Ondanks dat iedereen een eigen tuin heeft, is het door de groenzones en net alsof de hele buurt één grote, gedeelde tuin is. Kronkelende voetpaden verbinden de buurt. Het duinlandschap wordt doorgetrokken in het gebied, waardoor Noorderduin de perfecte combinatie van tuinen en duinen heeft.

image alt

Onderhoudsarme kustarchitectuur

In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de vorm van 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Wat Noorderduin uniek maakt behalve de locatie? De woningen worden gerealiseerd in een stijl zoals je die ziet aan 'The Hamptons'. Je waant je hier aan de Amerikaanse kust. Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlook. Bijkomend voordeel: de karakteristieke gevels in Noorderduin zijn onderhoudsarm. Je hebt hier dus bijna geen omkijken naar!

  Al het nieuws over Noorderduin
  Meer informatie over de planning