Bereikbaarheid Noorderduin

Noorderduin ligt op een prachtige plek in het Westland, tussen Monster, Den Haag en de Hollandse kustlijn. In de buurt vind je alle voorzieningen die je nodig hebt.

image alt

Met het OV

Op 5 minuten loopafstand is een bushalte: De Tol, Monster. Een paar keer per uur brengt bus 31 je richting Hoek van Holland, ’s Gravenzande of Den Haag Leyendaal. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Den Haag.

image alt

Met de auto

De bestaande wegenstructuur in het gebied bestaat uit twee wegen die min of meer parallel aan de kust liggen. Dit zijn de Haagweg aan de noordwestzijde en de Madeweg aan de zuidwestzijde. Haaks op de kustlijn ligt de Oorberlaan, die ook de grens tussen de gemeente Westland en de gemeente Den Haag aangeefr. Via de Madeweg rijd je zo de N211 op, die verschillende plaatsen in Westland verbindt. In 6 autominuten of een kwartier fietsen sta je in het centrum van Monster. Naar hartje Den Haag? Via de Monsterweg en Oude Haagweg ben je er binnen 20 minuten.

image alt

Fietsen

Strandopgangen Scheldenduin en Watertoren liggen op loopafstand van Noorderduin. Er wordt een goede verbinding aangelegd tussen het woongebied en Schelpenduin voor voetgangers en fietsers. Daarmee wordt Noorderduin – en haar landschappelijke en recreatieve kwaliteiten – extra versterkt. Ook Monster is eenvoudig op de fiets te bereiken. Je bent er binnen een kwartier, daar vind je allerlei voorzieningen zoals winkels en scholen. Vanuit Noorderduin kan je sowieso alle kanten op met de fiets, en kan je prachtige tochten maken langs het strand of door het Westland heen. 

  Bekijk de woningen
  Het laatste nieuws