Planning Noorderduin

Noorderduin is onderdeel van het toekomstige woongebied Achter de Duinen. In januari 2023 is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden geworden en kan de realisatie van het plan doorgaan. De 250 woningen in de wijk Noorderduin bouwen we niet allemaal tegelijk. Ze gaan in verschillende fases in verkoop. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de verdere nieuwbouwplanning.

Woningen fase 3 toegewezen

Op 14 februari 2024 heeft de toewijzing van de 66 woningen in fase 3 plaatsgevonden. Of er nog beschikbaar aanbod is, zie je op de pagina 'woningen'. Alle woningen staan gewoon online, met onder andere de belangrijkste kenmerken, de definitieve prijzen en verkoopdocumenten. Wanneer alle woningen onder optie zijn is het uiteraard nog wel mogelijk om je in te schrijven als reserve-kandidaat.

 

Bekijk het woningaanbod

Prognose start bouw en oplevering fase 3

Zodra 70% van de woningen is verkocht kan de bouw starten. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa anderhalf jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. Momenteel kunnen wij geen exacte indicatie geven wanneer de woningen in fase 3 worden opgeleverd, maar de verwachting is het derde kwartaal van 2026.

Planning voorgaande fases

  Bekijk de woningen
  Over Noorderduin