Planning Noorderduin

Noorderduin is onderdeel van het toekomstige woongebied Achter de Duinen. In januari 2023 is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden geworden en kan de realisatie van het plan doorgaan. De 250 woningen in de wijk Noorderduin bouwen we niet allemaal tegelijk. Ze gaan in verschillende fases in verkoop. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de verdere nieuwbouwplanning.

Verkoop fase 4 start binnenkort

Save the date! Op donderdag 27 juni start de online verkoop van fase 4 in Noorderduin. Vanaf nu vind je alle beschikbare bouwnummers online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de prijzen. Daarnaast kun je je aanmelden als belangstellende voor één of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur.

Woningen fase 3 toegewezen

Begin 2024 heeft de toewijzing van de 66 woningen in fase 3 plaatsgevonden. Of er nog beschikbaar aanbod is, zie je op de pagina 'woningen'. Alle woningen staan gewoon online, met onder andere de belangrijkste kenmerken, de definitieve prijzen en verkoopdocumenten. Wanneer alle woningen onder optie zijn is het uiteraard nog wel mogelijk om je in te schrijven als reserve-kandidaat.

 

Bekijk het woningaanbod

Steeds meer informatie over fase 4

Er volgt steeds meer informatie over de woningen in fase 4 op deze website. Alle nieuwe informatie vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor de pagina Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en alle fases van het gebied Achter de Duinen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter.

Prognose start bouw en oplevering fase 4

Zodra 70% van de woningen is verkocht kan de bouw starten. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa anderhalf jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. Aannemer Van Wijnen start vermoedelijk in het tweede kwartaal van 2025 met bouwen.

Planning voorgaande fases

  Bekijk de woningen
  Over Noorderduin