Inschrijfperiode fase 1 afgelopen

31 maart '23

De inschrijfperiode voor een nieuwbouwwoning in Noorderduin fase 1 is voorbij. Heb jij je voorkeuren doorgegeven voor een of meerdere woningen? Lees dan snel verder, zodat je weet hoe het proces er verder uit ziet.

De uitslag

Heb je jouw voorkeuren doorgegeven? Dan zie je uiterlijk vrijdag 7 april 12.00 uur in jouw persoonlijke account de uitslag van de toewijzing. Daarnaast ontvang je een e-mail. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan sta je op de reservelijst. Ook dat zie je terug in jouw account of per mail.

image alt

Je hebt een optie!

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw persoonlijke account bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account; kosteloos en zonder verplichtingen.

image alt

Geen woning? Dan ben je reserve-kandidaat

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen voor jouw favoriete bouwnummer(s) of de kandidaten stonden langer op de rangvolgordelijst geregistreerde Gemeente Westland. Hierdoor heb je geen woning toegewezen gekregen. In jouw account zie je dat je reserve-kandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en). Je krijgt hiervan bericht. Wanneer iemand afziet van de optie wijzen we het bouwnummer opnieuw toe aan de resterende kandidaten. Er wordt door de verkopend makelaar contact met je opgenomen. Wij geven geen informatie over het aantal reserve-kandidaten en jouw positie op de reservelijst.

  Planning
  Contact