Woningvergelijker groot succes!

19 februari '21

Eind januari introduceerden we de Woningvergelijker. Inmiddels zijn we een paar weken verder en kunnen we concluderen dat het een groot succes is; het aantal aanmeldingen loopt nog steeds flink op!

Vergelijker wordt verlengd!

Zoals gezegd loopt het aantal aanmeldingen nog dagelijks op. Daardoor hebben we de eerste inzichten al kunnen verkrijgen. Die nemen we mee in de definitieve uitwerking van Noorderduin. Zo komen we uiteindelijk tot een woonwijk waarbij we aan zoveel mogelijk wensen voldoen!
Omdat de Woningvergelijker zo'n succes is, blijft de vergelijker tot en met de eerste week van maart online staan. We willen iedereen de kans geven om zijn/haar voorkeur door te geven. Let wel op: het is niet zo dat als je de vergelijker 5x invult, de kans op een woning toeneemt! 

De verwachting is dat de eerste woningen in het 2e kwartaal van 2021 in verkoop zullen gaan. Zodra er meer bekend is over de planning, vind je dat op de Planningspagina terug. Als je de Woningvergelijker hebt ingevuld, word je als eerste op de hoogte gesteld van updates in het project.