Woningprijzen Noorderduin fase 3 definitief

3 januari '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Noorderduin fase 3? Dan wil je natuurlijk ook weten wat deze gaat kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woningtype met je, maar nu zijn ze definitief per bouwnummer vastgesteld. Kijk snel of jouw favoriete woning binnen jouw budget past!

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Noorderduin fase 3 zijn inclusief één of meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein en tegels en sanitair in de badkamer. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals balansventilatie en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Daarnaast vergroot jouw kans op een woning, hoewel toewijzing gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De online verkoop van de 66 woningen van Noorderduin fase 3 start eind januari. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum en het verkoopevenement. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Dit gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

  Financiële check
  Het woningaanbod