Woningen in Noorderduin fase 1 toegewezen

7 april '23

De woningen van Noorderduin fase 1 zijn toegewezen. De inschrijfperiode was een enorm succes: maar liefst 333 mensen schreven zich in voor een woning. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen! Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou. Het is overigens nog mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat op een bouwnummer.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. De makelaar neemt sowieso contact met je op. Wij wensen je fijne paasdagen!

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Er zijn momenteel geen bouwnummers meer beschikbaar. Je kunt je wel aanmelden als reservekandidaat via de pagina Woningen.

Naar de woningen
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws