Volgende fase Noorderduin mag ook op veel belangstelling rekenen

6 juli '23

Ongeveer 130 bezoekers wisten woensdag 5 juli hun weg te vinden naar het verkoopevenement van Noorderduin fase 2 in The Coast Beach House. Het vervolg van de zeer succesvolle aanvangsfase in de nieuwe wijk zorgde opnieuw voor veel nieuwsgierige belangstellenden. Het verkoopteam van Noorderduin stond klaar om alle vragen te beantwoorden.

image alt

Dromen aan de kust

Met een drankje in de hand kijken de belangstellenden van fase 2 uit over het strand van Monster. Wellicht is de bouwlocatie waar zij nu enkele honderden meters vanaf staan in de nabije toekomst hun thuis. Vooralsnog blijft het bij dromen en hopen. Hoewel de inschrijvingsperiode reeds is gestart, worden de woningen maandag 10 juli toegewezen. Reden genoeg voor de bezoekers om de vragen die zij hebben te stellen en een naslagwerk van het project mee te nemen.

image alt

Onverminderd populair

De eerste fase van Noorderduin was een groot succes. Binnen drie maanden bereikte het project al het benodigde verkooppercentage van 70%, waardoor het gegund kon worden. Dat succes werkt ook door in fase 2, zo blijkt onder meer uit de opkomst tijdens dit verkoopevenement. De 45 woningen zijn gewild. Althans, het enthousiasme in The Coast is groot en de vragen talrijk.

Team verkoop staat voor je klaar

Het team van Noorderduin is blij met het succes van het verkoopevenement en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van het project. Heb je het evenement gemist? Er is nog steeds de mogelijkheid om informatie in te winnen over het project en contact op te nemen met het team.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen