Verkoop Noorderduin fase 4 is gestart

27 juni '24

Het is zover: de verkoop van Noorderduin fase 4 is gestart! Dit is jouw laatste kans op een woning in dit project. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van jouw voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot vrijdag 5 juli 15.00 uur.

3 juli 2024

Informatie-evenement

Heb je nog vragen over de woningen in Noorderduin fase 4 of de financiële check? Kom dan woensdag 3 juli van 17.00 tot 18.30 uur naar het verkoopevenement in The Coast Beach House (Molenslag 10 te Monster). Het verkoopteam en financieel adviseurs zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in een woning? Ga dan naar het woningaanbod van Noorderduin, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur, vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden! Je hebt tot vrijdag 5 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Uiterlijk woensdag 17 juli 15.00 uur vindt de toewijzing plaats. Je kunt de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en je ontvangt een e-mail.

Bekijk het woningaanbod

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseurs Willy Vermeulen (06 39 23 97 36) of Rob Kerdel (06 13 84 99 46), of Olsthoorn Makelaars (0174 – 70 60 20). Neemt Willy of Rob niet op? Spreek gerust hun voicemail in. Zij bellen je dan terug!

Ook vindt op woensdag 3 juli van 17.00 tot 18.30 uur het informatie-evenement plaats in The Coast Beach House te Monster. Je kan zonder afspraak binnenlopen met al jouw vragen over de laatste fase van Noorderduin. Het adres van The Coast is Molenslag 10 in Monster.

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning