Veel animo voor verkoopevenement Noorderduin

30 maart '23

Circa 250 bezoekers wisten woensdag 29 maart hun weg te vinden naar het verkoopevenement van Noorderduin fase 1 in The Coast Beach House. Met de start van een geheel nieuw project wilden vele belangstellenden alles te weten komen over deze eerste fase in Monster, die is ontworpen door Van Egmond Architecten.

image alt

Informatief en enthousiast

Reeds voor de officiële aanvangstijd van 16.00 uur meldden de eerste bezoekers zich bij The Coast Beach House, waar zij voorzien van een brochure te woord werden gestaan door de ontwikkelaar, aannemer, makelaars, architect en Rabobank. Gretig werden de plattegronden en artist impressions gezamenlijk uitgeplozen en ook op het financiële vlak werden zorgen ontnomen.

image alt

Kustarchitectuur achter de duinen

Noorderduin kenmerkt zich door de bijzondere kustarchitectuur, gebaseerd op woningen in ‘The Hamptons’, Verenigde Staten. De gevels ogen van hout, maar zijn van een onderhoudsarm materiaal. Ook wordt het duinlandschap doorgetrokken in het gebied. Vanaf de romantische veranda’s hebben bewoners mooi zicht op dit licht glooiende landschap.

Contact met team Noorderduin

Het team van Noorderduin is blij met het succes van het verkoopevenement en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van het project. Heb je het evenement gemist? Er is nog steeds de mogelijkheid om informatie in te winnen over het project en contact op te nemen met het team.

Neem contact op
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen