Uitslag procedure Raad van State uitgesteld

23 juni '22

De Raad van State heeft kenbaar gemaakt het besluit over het bestemmingsplan Westmade Noord, waar project Noorderduin onder valt, opnieuw uit te stellen. De Raad van State sprak eerder over een verwachte uitspraak in de maand mei, maar heeft besloten dit moment te verschuiven naar begin augustus van dit jaar.

Planning start verkoop

Uiteraard heeft dit gevolgen voor de planning van het project Noorderduin. Door de vertraging van de uitspraak hopen wij de online verkoop in het najaar van 2022 te starten, maar dit is alleen mogelijk bij een positieve uitspraak van de Raad van State begin augustus 2022. Wij willen pas in verkoop wanneer er daadwerkelijk toestemming wordt verleend om te bouwen in Noorderduin, zodat jij bij de aankoop van de woning geen risico’s loopt om het niet doorgaan van het plan.

Volop voorbereiden

BPD blijft volop werken aan de voorbereiding van Noorderduin. In de nieuwbouwwijk moeten circa 200 woningen met bijbehorende infrastructuur, groen-, water- en speelvoorzieningen worden gerealiseerd. In Noorderduin woont men straks vlak achter de duinen en dat is overal in de wijk te ervaren. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze nieuwbouwwijk.

Op de hoogte zijn? Lees meer nieuws
Alles weten over Noorderduin? Bekijk de veel gestelde vragen