Je auto parkeren in Noorderduin

16 januari '24

Iedere woning in Noorderduin heeft ten minste één parkeerplaats op eigen terrein. Het parkeren gebeurt dus met name achter iedere woning in het project. Meer weten over het parkeren in Noorderduin en wat dit betekent voor jouw potentiële droomwoning? Lees hieronder meer!

Nooit zoeken naar een plekje

Alle woningen in Noorderduin zijn voorzien van minimaal één parkeerplek. De 2 onder 1 kapwoningen (Zeekraal en Zeewinde), de meeste hoekwoningen (behalve 197, 205 en 222) en alle tussenwoningen van het type Duindoorn en Duinroos krijgen twee plekken op eigen terrein. Ideaal, want zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats in de wijk en sta je altijd bij jouw huis. Exact weten hoeveel eigen parkeerplekken jouw favoriete bouwnummer krijgt? Bekijk dan de kenmerken van het bouwnummer op de pagina 'woningen'.

image alt

Openbaar parkeren

Uiteraard is er meer plek om te parkeren in Noorderduin fase 3. Aan de doorgaande weg die rondom de wijk ligt worden parallel parkeervakken gerealiseerd. Zo hoeft jouw bezoek zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid om te parkeren.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in Noorderduin Zó werkt het!