Omgevingsvergunning Noorderduin onherroepelijk

14 april '23

Goed nieuws voor de ontwikkeling van nieuwbouwproject Noorderduin! De omgevingsvergunning voor fase 1 én alle volgende fases is onherroepelijk. Dit betekent dat er een vergunning is voor de bouw van de woningen. Hiermee wordt direct aan één van de opschortende voorwaarden voldaan.

Opschortende voorwaarden

Onlangs heeft de gemeente Westland de vergunning voor de woningen in Noorderduin verleend, waarop geen bezwaren binnenkwamen. De vergunning werd daardoor onherroepelijk. Zodra er aan alle opschortende voorwaarden is voldaan krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw. Momenteel is al aan twee van de vier opschortende voorwaarden van fase 1 voldaan, te weten: het onherroepelijke bestemmingsplan en de onherroepelijke omgevingsvergunning. Binnenkort wordt het bouwrijp maken van de grond afgerond. Daarnaast hopen wij de vierde en laatste voorwaarde - een voorverkooppercentage van 70% - spoedig te behalen.

Wonen in Noorderduin

Wil je ook wonen in Noorderduin? Momenteel is fase 1 in verkoop. Je kunt je inschrijven als reservekandidaat voor jouw favoriete bouwnummer(s) via de pagina woningen. Ook zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen op het in verkoop brengen van fase 2. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het gebied Achter de Duinen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Naar de pagina Woningen
  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op