Noorderduin op Woonevent De Westlandse Zoom

4 mei '23

Op zaterdag 13 mei a.s. vindt tussen 10.00 en 14.00 uur het Woonevent De Westlandse Zoom plaats. De betrokken projectontwikkelaars en makelaars van de projecten in het gebied - waaronder Noorderduin - presenteren tijdens het event het actuele aanbod. Het woonevent wordt gehouden in het projectbureau van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) aan de Haagweg 33D1 in Monster. Tevens is het mogelijk de bouwlocatie Westmade-Noord te bezoeken.

Gratis toegang en parkeren

Het Woonevent de Westlandse Zoom is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen in een informele sfeer alles te weten komen over nieuwbouw, zelfbouw, koop, financiering en vergunningen. Voor de deur van het projectbureau is parkeergelegenheid. Wel wordt – gezien de mogelijke drukte – gevraagd zoveel mogelijk met de fiets te komen. Onder het genot van een kop koffie kunnen ter plaatse reserveringen worden gemaakt. Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Haagweg 33 D1 in Monster (Achter de Duinen).

Bezoek de bouwlocatie

In verband met het actuele aanbod en komende start bouw van projecten op de locatie Westmade-Noord in Monster is het mogelijk om tijdens de openingsuren van het woonevent de bouwlocatie tussen de Haagweg en Oorberlaan in Monster te bezoeken. Hier kan een kijkje worden genomen op de bouwlocatie van Noorderduin, zodat het wonen achter de duinen ter plaatse kan worden ervaren.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen