Nieuw woningaanbod in Noorderduin: fase 4

27 maart '24

Wil jij graag wonen in Noorderduin in Monster, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies en de belangrijkste kenmerken. Misschien staat jouw droomhuis ertussen.

image alt

De woningtypen in fase 4

Nu iets meer dan de helft van fase 3 is verkocht, is het tijd voor nieuw aanbod in Noorderduin. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 4. Op de pagina 'woningen' kun je de voorbeeld schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2024. Deze nieuwe fase bestaat uit 65 woningen in 12 verschillende typen.

Naar de pagina 'Woningen'

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 4? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen of de pagina toewijzing. Hier kun je alle stappen van het proces lezen.

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk de woningtypen