Nieuw woningaanbod in Noorderduin

30 oktober '23

Wil jij graag wonen in Noorderduin in Monster, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies en de belangrijkste kenmerken. Misschien staat jouw droomhuis er tussen.

image alt

De woningtypen in fase 3

Nu fase 2 is gegund (de bouw gaat binnenkort van start), is het tijd voor nieuw aanbod in Noorderduin. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 3. Op de pagina woningen kun je de voorbeeld schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop eind 2023 / begin 2024. Deze nieuwe fase bestaat uit 66 woningen in 14 verschillende typen.

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 3? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start.

Naar de pagina 'Woningen'

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk de woningtypen