Informatieavond Noorderduin op woensdag 29 maart

15 maart '23

Kom langs op de informatieavond van Noorderduin fase 1 op woensdag 29 maart aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij The Coast Beach House aan de Molenslag 10 te Monster. U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

29 maart 2023

Informatieavond Noorderduin fase 1

The Coast Beach House (16.00 uur - 18.30 uur). Adres: Molenslag 10, 2681 VP Monster

Parkeren

Komt je met de auto naar het evenement? Je kunt gratis parkeren op parkeerterrein Molenslag en via de strandopgang arriveer je bij The Coast Beach House.

image alt

Wonen achter de duinen

Zie jij jezelf al wonen aan de kust in een energiezuinige woning? Dan is Noorderduin echt iets voor jou! Het duinlandschap loopt door tot in de wijk, dus overal ervaar je het vakantiegevoel. Dat komt ook door de architectuur, die doet denken aan 'The Hamptons' in de Verenigde Staten. Fase 1 bestaat uit 60 woningen. Op de hoogte blijven van alle informatie? Meld je dan aan als belangstellende voor jouw favoriete bouwnummer(s) op de pagina Woningen.

Start online verkoop

Op de informatieavond krijg je antwoord op al jouw vragen. De verkoop van fase 1 is dan al van start gegaan. De online verkoop begint namelijk op donderdag 23 maart om 15.00 uur. Overigens sluit de inschrijfperiode op 31 maart 12.00 uur, dus je hebt ook na de informatieavond nog genoeg tijd om de juiste beslissing te maken.

Meer verkoopinformatie
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen