Informatieavond Noorderduin fase 3 op woensdag 31 januari

17 januari '24

Kom langs op de informatieavond van Noorderduin fase 3 op woensdag 31 januari aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij The Coast Beach House aan de Molenslag 10 te Monster. U bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

5 juli 2023

Informatieavond Noorderduin fase 3

In The Coast Beach House (17.00 uur - 18.30 uur). Adres: Molenslag 10, 2681 VP Monster.

Parkeren

Kom je met de auto naar het evenement? Je kunt gratis parkeren op parkeerterrein Molenslag en via de strandopgang arriveer je bij The Coast Beach House.

image alt

Wonen achter de duinen

Zie jij jezelf al wonen aan de kust in een energiezuinige woning met label A+++? Dan is Noorderduin fase 3 echt iets voor jou! Het duinlandschap loopt door tot in de wijk, dus overal ervaar je het strand- en vakantiegevoel. Dat komt ook door de architectuur, die doet denken aan 'The Hamptons' in de Verenigde Staten. Fase 3 bestaat uit 66 woningen, startend vanaf € 449.850,-. Op de hoogte blijven van alle informatie? Meld je dan aan als belangstellende voor jouw favoriete bouwnummer(s) op de pagina Woningen.

Online verkoop op 24 januari

Op de informatieavond krijg je antwoord op al jouw vragen. De online verkoop van fase 3 is dan overigens al van start gegaan, namelijk op woensdag 24 januari 15.00 uur. De inschrijfperiode sluit op vrijdag 2 februari 15.00 uur, dus je hebt ook na de informatieavond nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

Meer verkoopinformatie
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen