Hoera! De bouw van fase 2 gaat binnenkort starten

25 oktober '23

Goed nieuws voor de kopers van een woning in fase 2 van Noorderduin! De bouw van de 45 woningen gaat van start. Aangezien er aan alle opschortende voorwaarden is voldaan begint aannemer Van Wijnen rond april 2024 met de werkzaamheden. 

image alt

Voldaan aan opschortende voorwaarden

Na de eerdere mijlpaal voor de kopers (het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst) is deze gunning dus het tweede belangrijke moment richting hun nieuwe woning. Gunning betekent dat er aan de volgende opschortende voorwaarden is voldaan:

  • Het bestemmingsplan is onherroepelijk;
  • De omgevingsvergunning is onherroepelijk;
  • De grond is bouwrijp;
  • En het voorverkooppercentage van 70% is behaald.

Het daadwerkelijke voorverkooppercentage ligt inmiddels op ruim 80% en zodoende is de laatste horde richting gunning ruimschoots behaald. Alle kopers hebben inmiddels de zogeheten hoerabrief ontvangen, waarin officieel wordt medegedeeld dat de bouwfase van start gaat. De aannemer start nu met de werkvoorbereiding, zodat de bouw een feit wordt.

Beschikbaar aanbod

Wil jij ook wonen in Noorderduin? Nu de bouw daadwerkelijk gaat starten kan die wens werkelijkheid worden. Er zijn namelijk nog bouwnummers beschikbaar, waaronder een royale 2 onder 1 kapwoning. Wie weet woon jij binnenkort op een steenworp afstand van het strand!

Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op
  Lees meer nieuws