Feest op de bouwplaats Noorderduin fase 1

15 februari '24

Op maandag 12 februari jl. was het feest op de bouwplaats van project Noorderduin fase 1 in Monster. De kopers van het plan kwamen naar de bouwplaats toe om de start bouw van de woningen op feestelijke wijze met elkaar te vieren. De bijeenkomst begon met een aantal korte toespraken. Aansluitend startte de officiële handeling, het slaan van de eerste paal, die door aannemer werd begeleid.

image alt

Officiële handeling

Samen met de kopers werd de eerste heipaal de grond in geslagen. Daarna konden alle kopers en betrokkenen van het project weer lekker gaan opwarmen in de tent en was er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe buren. De middag werd afgesloten door met elkaar het glas heffen en te proosten op een voorspoedige bouw!

Bijzondere architectuur

Noorderduin wordt geroemd om de bijzondere architectuur, ontworpen door Van Egmond Architectuur. Zij lieten zich inspireren door ‘The Hamptons’ in de Verenigde Staten. Het project genereerde veel belangstelling tijdens de start verkoop begin 2023. Inmiddels is de vierde fase van het project al in voorbereiding.

image alt

Ook wonen in Noorderduin?

Ben jij nog op zoek naar een koopwoning in deze prachtige karakteristieke woonwijk in Monster? Dan is er goed nieuws! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1 en 2. Je kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor een 2 onder 1 kapwoning Zeekraal XL of Zeewinde. Je kunt direct een optie nemen op één van de vrije bouwnummers of je aanmelden voor de reservelijst.

Bekijk de woningen
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het aanbod