Fase 1 van Noorderduin staat online

20 december '22

Met trots presenteren wij het aanbod van Noorderduin fase 1. Aan de rand van de Monsterse duinen worden diverse rijwoningen en 2 onder 1 kap villa's ontwikkeld. Bekijk nu de schetsen en concept plattegronden van de 60 woningen en schrijf je in als belangstellende. De indicatieve prijzen volgen begin 2023 en de verkoop van fase 1 start naar verwachting nog komend voorjaar.

image alt

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als belangstellende voor de woningtypes in fase 1. Hoe doe je dat? Laat je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype op de pagina Woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste uitwerking van de woningen. Nu al zie je op de website de woningtypes met concept plattegronden en een impressie. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen op deze website gepubliceerd. Ben je belangstellende? Dan brengen we je op de hoogte zodra er nieuwe informatie is!

Direct naar woningaanbod
Vragen? Neem contact op
Ook wonen in Noorderduin? Bekijk het aanbod