Een goed voornemen: een nieuwe woning in Noorderduin

27 december '23

Het jaar 2024 is nog maar net begonnen, maar wellicht heb jij het goede voornemen om dit jaar een nieuwe woning te kopen. Dan kan Noorderduin zomaar hét nieuwbouwproject voor jou zijn. De verkoop van Noorderduin fase 3 start binnenkort. Al snel naar iets nieuws op zoek? De bouw van fase 1 is al gestart.

image alt

Een betere start kun je niet wensen

Stel je eens voor: 2024 vrijwel direct beginnen met proosten op een nieuwe woning. Noorderduin fase 3 maakt het mogelijk! De 66 woningen van fase 3 gaan begin januari in verkoop. Jouw kans op een huis in dit populaire project aan de kust. 

Ondertussen bouwt aannemer Van Wijnen hard aan fase 1. Eind 2023 startte de bouw van deze 60 woningen. In de zomer van 2025 moet deze fase gereed zijn. De sleutel in 2024 ontvangen gaat hier dus niet lukken, maar het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst wel. Er is namelijk nog aanbod in fase 1.

Ook fase 2 is nog niet helemaal verkocht, maar het is wel zeker dat de bouw gaat starten. Koop je hier een woning? Dan weet je zeker dat de sleutel hoe dan ook in jouw handen terecht komt. De beschikbare woningen in fase 2 zie je op de pagina 'woningen'.

  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen