Bouwnummers live en prijzen definitief

24 februari '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Noorderduin fase 1? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen met je, maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Kijk of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Noorderduin fase 1 zijn inclusief tegelwerk en sanitair en parkeerplaats op eigen terrein. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals balansventilatie, vloerverwarming (gedeeltelijk) en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 60 woningen van Noorderduin fase 1 start eind maart. We zijn bezig met de laatste voorbereidingen en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

  Financiële check
  Naar het woningaanbod