Bouwnummers fase 4 online inclusief definitieve prijzen

4 juni '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Noorderduin fase 4? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De prijsindicaties stonden al online, maar nu zijn ze definitief per bouwnummer vastgesteld. Kijk of jouw favoriete woning past binnen je budget.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Noorderduin fase 3 zijn inclusief één of meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein en tegels en sanitair in de badkamer. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Daarnaast vergroot jouw kans op een woning, hoewel toewijzing gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland.

Meer over de financiële check

Binnenkort start online de verkoop

De online verkoop van de 65 woningen van Noorderduin fase 4 start eind juni. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum en het verkoopevenement. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Dit gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland. Je krijgt per e-mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Meer weten? Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod